Kiszivárgott, hogy az amerikaiak szerint mikor veszti el Ukrajna a háborút

Ukrajna, Ukrán, Orosz, Oroszország, háború, konfliktus, 2023.12.13.,
A burnt-out car is being seen outside a residential building that has been damaged by falling missile debris in the Dniprovskyi district of Kyiv, Ukraine, on December 13, 2023. On Wednesday night, Russian troops are allegedly launching 486 ballistic missiles from the S-400 missile system at the Ukrainian capital. All 10 projectiles are being intercepted by Ukrainian air defense systems. As reported, 53 people are sustaining injuries. Twenty people, including two children, are being admitted to the hospital. NO USE RUSSIA. NO USE BELARUS. (Photo by Ukrinform/NurPhoto via Getty Images)
Vágólapra másolva!
A nyugati hírszerző ügynökségek most azt számolgatják, hogy Ukrajna meddig tud kitartani az USA és a NATO segítsége nélkül.
Vágólapra másolva!

Egy magas rangú amerikai tisztviselő szerint csak hónapokig, a legrosszabb forgatókönyv szerint nyárra jelentős visszavonulás vagy akár vereség is lehetséges - írja a CNN.

A nyugati nézet szerint Kijevet az Egyesült Államok és más országok folyamatos segítsége nélkül legyőzik, és úgy gondolják, hogy ha az amerikai segítség folytatódik, akkor az európai országok is követni fogják példáját.

- mondta egy magas rangú amerikai katonai tisztviselő a tévécsatornának.