Alapjogokért Központ: Bryan Leib vezető kutatóként csatlakozik a Központhoz

Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Szánthó Miklós, az Alapjogokért Központ főigazgatója
Vágólapra másolva!
Bryan Leib lesz az Alapjogokért Központ legújabb vezető kutatója. Leib szakterülete az antiszemitizmus-kutatás, ezenfelül komoly tapasztalatot szerzett az amerikai jobboldali médiában.
Vágólapra másolva!

Bryan Leib a CASEPAC ügyvezető igazgatója. Tapasztalt vezető, aki több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a politikai és az üzleti szektorban. Az Egyesült Államok zsidó vezetőinek következő generációjához tartozik, akik elkötelezetten küzdenek az antiszemitizmus minden formája ellen.

Egész karrierjét a zsidó nép érdekében való kiállással, Izrael támogatásával, valamint az antiszemitizmus, azaz a zsidógyűlölet elleni küzdelemmel töltötte, bárhol és bármikor is forduljon az elő.

Leib emellett televíziós kommentátor, aki rendszeresen szerepel a Newsmax TV, az I24News, a Real America's Voices és a Christian Broadcasting Network műsoraiban.

Több mint 200 alkalommal szerepelt a nemzeti és nemzetközi televízióban, és véleménycikkei megjelentek a Wall Street Journal, a Daily Caller, a Barron's, a Jerusalem Post, a Newsmax, a Townhall és más lapokban.