Újabb irodázós mini PC jelent meg a Minisforum kirakatában

Az egészen jól felszerelt apróság a 250 eurós árszint alá jön a jövő hónap végén.

A Minisforum legfrissebb minigépe egy belépőszintű megoldás, amelyet elsősorban irodai feladatok ellátására terveztek, és a Venus UN100L nevet kapta.


[+]

A négymagos/négyszálas, 3,4 GHz-ig skálázódó Intel N100 processzorra épülő masina a képi megjelenítéshez az UHD Graphics IGP-t használja, és 16 GB-nyi, leforrasztott LPDDR5-4800-as (egycsatornás) memóriával érkezik. A VESA felfogathatóságot ígérő csöppség alaplapján egy PCI Express 3.0-s M.2 2280 slot várja a kompakt SSD-t, de a házban akad hely egy 2,5 hüvelykes SATA meghajtó számára is.


[+]

A hálózati kommunikáció gigabites Ethernettel vagy a fedélzeti Intel Wireless-AC 9560-as Wi-Fi 5/Bluetooth 5.1 modullal történik, és míg az újdonság frontján két USB 3.2 Gen2 Type-A kapu állomásozik egy 3,5 mm-es kombójack szomszédságában, addig az oldalán egy TF kártyaslot, a hátulján pedig egy DisplayPort, egy HDMI kimenet, egy DisplayPort alt módos, energiát, illetve adatot egyaránt közvetítő USB 3.2 Gen2 Type-C csatlakozó, plusz két USB 2.0 konnektor nyert elhelyezést az említett LAN interfészen, meg persze a külső, 19 voltos tápegységnek előkészített aljzaton kívül.


[+]

Az aktív hűtéssel megfejelt termék 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel most 240 eurós összegért tehető kosárba, és Hong Kongból esedékes (ingyenes) szállítása várhatóan január végén veszi kezdetét.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés