Újabb megrázó részletek derültek ki a diósjenői kettős gyilkosságról

Vágólapra másolva!
Több, mint 10 év után bűnösnek mondták ki gyilkosság miatt azt a 49 éves diósjenői férfit, aki aki 2009 elején előbb a 19 éves, majd a 14 éves nevelt lányát is megölte, előtte pedig éveken keresztül szexuálisan zaklatta őket. Élettársa a nemi erőszak és a gyilkosságok ügyében is évekig falazott a férfinak, ezért neki bűnpártolás miatt kell felelnie.
Vágólapra másolva!

A férfi 2009 februárjában

összeveszett a 19 éves nevelt lányával, akiről megtudta, hogy terhes. Többször fejen ütötte, majd meg is rugdosta a földre került lányt, aki belehalt a verésbe. A férfi a holttestet az élettársa segítségével még aznap elásta az udvaron.

Egy hónap múlva a férfi összeveszett a fiatalabb lánnyal is, mert az pénzt kért tőle bevásárlásra. A veszekedés közben

a háza udvarán fojtogatta, majd úgy megverte a 14 éves lányt, hogy ő is meghalt.

A férfi a holttestet előbb a házában egy ágy alá rejtette, majd éjjel a közeli erdőben elásta. 2015 nyarán megtudta, hogy az erdőt fel akarják parcellázni, ezért a lány csontjait kiásta és elégette,

az el nem égő maradványokat pedig máshová rejtette.

A férfi élettársa mindent tudott a gyilkosságokról, ahogyan arról is, hogy korábban rendszeresen molesztálta a lányokat, azonban végig falazott neki.

Ha bárki kereste a gyerekeket, azt mondta, hogy Budapestre költöztek.

Forrás: Police.hu

Az ügyben a Nógrád Vármegyei Főügyészség a férfi ellen több emberen elkövetett emberölés, míg élettársa ellen bűnpártolás bűntette miatt emelt vádat, vádiratában

a férfival szemben életfogytiglani fegyházbüntetés, a nővel szemben pedig börtönbüntetés kiszabását javasolta.

Amennyiben teljes körű beismerő vallomást tesznek, és lemondanak a tárgyaláshoz való jogukról, a férfi legfeljebb 15 év fegyházat, míg a nőnek 2 év börtönbüntetést javasolt az ügyészség.

Az ügyben a Balassagyarmati Törvényszék dönt.

Ahogyan korábban megírtuk,

egy testvérpár nyomtalanul tűnt el diósjenői otthonukból 2009-ben. Az akkor 14 éves Krisztinát és 19 éves nővérét, Alexandrát több mint egy évtizede keresték.

Tavaly júliusban az egyik lány holttestét annak a háznak az udvarában találták meg, ahol a testvérpár nevelőapjukkal élt.

Forrás: Ügyészség