Kiderült, milyen idő lesz karácsonykor

hó tél havaseső havazás ónos eső
Pénteken még ködös idő várható, szombaton elszórtan eső, havas eső, északkeleten havazás is előfordulhat.
Vágólapra másolva!
A Köpönyeg.hu előrejelzése:
Vágólapra másolva!

Csütörtök
Eleinte változóan, majd erősen felhős lesz az ég. Késő délutántól észak felől egyre többfelé alakulhat ki eső, záporeső. Eleinte a délnyugati, majd az északnyugati szél élénkül meg. Általában 4 és 10 fok között alakulhat a hőmérséklet.

Péntek
Erősen felhős időre van kilátás, emellett pár órás napsütés is lehet. Északnyugat felől szórványosan lehet záporeső, havas eső zápor, a hegyekben akár hózápor. Nagy területen lesz erős, néhol viharos az északnyugati szél. 5-11 fok lesz.

Szombat
Marad a borongós idő, de délután már egyre több helyen süthet ki a nap. A nap első felében többfelé, délutántól elszórtan fordul elő csapadék: nagyrészt eső, zápor, de északkeleten havas eső, hózápor is lehet. Viharossá fokozódik az északnyugati szél! +10 fok köré enyhül a levegő.

Vasárnap
Az erősen felhős égből főleg délnyugaton alakul ki eső, zápor. Folytatódik az enyhe idő: a maximumok 10 fok körül alakulnak. Élénk lesz a DNy-i szél.

Hétfő
Változóan felhős időre van kilátás, már csak néhol fordul elő zápor. Élénk marad a DNy-i szél. Tavaszias enyheség valószínű 9-14 fokkal.