Több szatyornyi lopott termékkel bukott le egy tolvaj Kecskeméten

Vágólapra másolva!
Egy nő több kiskunfélegyházi boltból is lopott úgy, hogy a termékekről levette a lopásgátlót a próbafülkében. Ezzel a módszerrel akart lopni egy kecskeméti áruházból is, de lebukott.  
Vágólapra másolva!

Május 8-án egy nő egy kecskeméti áruházból több mint százezer forint értékben tett a kosarába különböző termékeket. Ágyneműt, párnát, számítástechnikai eszközöket, rúdporszívót és meg egy tojáslikőrt is. Ezután egy próbafülkébe ment, ahol a termékekről leszedte a vonalkódot, majd az árut a válltáskájába és egy bevásárló szatyorba tette.

Ami a szatyorban és a táskában nem fért el, azt a ruhája alá rejtette, majd fizetés nélkül kiment a boltból.

A biztonsági őröknek feltűnt a nő gyanús viselkedése, ezért megállították és egy irodába kísérték. Ott a nő önként kipakolta a lopott árut.

A nőt az sem állította meg, hogy Kecskeméten lebukott. Ezután Kiskunfélegyházán próbálkozott, ugyanazzal a módszerrel mint előtte.

A kiskunfélegyházi boltból élelmiszert, alkoholt és ruhát lopott, de még a WC ülőkét is el akarta vinni.

Júniusban egy kiskunfélegyházi bolt elől egy lezárt 80.000 forint értékű biciklit akart ellopni, de egy arra sétáló észrevette, ezért a nő visszatolta a helyére.

Azonban még ekkor sem adta fel, ugyanis kis idő múlva egy 150.000 forintos biciklit lopott el ugyanonnan.

Az ügyészség lopással vádolja a nőt.

Egy komáromi áruházban is elfogták a tolvajt, aki bravúros módszerrel akart ellopni egy hangszórót. Egy másikat is, aki szintén egy komáromi üzletből lopott. Szigetváron egyenesen a kasszából lopott egy tolvaj. Esztergomban egy párnak a közös programja volt a lopás.