Holtan találtak rá a csomagtartóban egy amerikai lányra

Vágólapra másolva!
Családja találta meg egy houstoni nő holttestét az autója csomagtartójában kedden. A nő barátja segített a családnak a keresésben, később kiderült, ő a gyilkos - közölte a rendőrség.
Vágólapra másolva!

A 19 éves Ariel Cruz bevallotta, hogy lelőtte a 21 éves Idania Maria Campos Muñozt, és a holttestet a kocsijába rejtette - közölték a hatóságok.

A nyomozók szerint

Cruz azt mondta, hogy azért lőtte le Campost, mert a lány szakított vele.

Campost utoljára kedden reggel 7 óra körül látták, amikor a testvéreit vitte el az iskolába. A család azonban aggódni kezdett, amikor a lány nem válaszolt a hívásaikra, így lenyomozták a telefonját. Houston délnyugati részén megtalálták az autóját, amely egy lakóutcában parkolt, benne a telefonjával és más holmijával.

A családja hívta a rendőrséget, akik az eltűnt személy bejelentése után távoztak. Campos családja azonban átkutatta a környéket és kikérdezték a szomszédokat. 17:40 körül

az apa betörte az autó egyik ablakát, kinyitotta a csomagtartót, és megtalálta a holttestét

- közölte a rendőrség.

Cruz vigasztalta a családot a keresés során – mondták a rokonok a houstoni tévéállomásnak.

Egyelőre nem világos, hogy Cruz ott volt-e, amikor felfedezték Campos holttestét.

A rendőrség szerint Campos körülbelül 30 percre lakott onnan, ahol megtalálták az autóját. A rendőrök a helyszínen nem találtak töltényhüvelyeket, ezért úgy gondolták, hogy Campost máshol ölték meg.

Cruzt Houstonban, a Harris megyei börtönben tartják fogva. Csütörtök reggelre tűzték ki a meghallgatást - írja a Huffpost.