Minden karácsonyra ajakfeltöltést vesz magának egy bolgár nő, szájméretével világrekordot akar dönteni - videó

Vágólapra másolva!
A 26 éves Andrea Ivanova, a bolgár közösségi média egyik influencere minden karácsonykor új hialuronsav töltőanyaggal ajándékozza meg magát, az egyre teltebb ajkak eléréséhez. Hatalmas méretű ajkaival világrekordot szeretne dönteni.
Vágólapra másolva!

Eddig összesen 19 000 fontot (8 millió forintot) költött töltőanyagra Andrea. Az egykori filozófia szakos egyetemi hallgató azt állította, hogy a családja és a barátai "aggódnak" az egészsége miatt.

- magyarázta.

Andrea, aki 2018-ban kezdte meg átalakulását, most világrekordra törekszik hatalmas méretű ajkaival.

Az új évben további beavatkozásokon fog átesni, hogy növelje az ajkai méretét annak ellenére, hogy már azt sem tudja mennyi injekciós kezelésen van túl.

- mondta.

Ugyanakkor nem Andrea barátai és családja az egyetlenek, akik helytelenítik az esztétikai beavatkozásait - írja a Daily Mail.

Andrea elismerte, hogy szokatlan külseje problémákat okoz a szerelmi életében, de azt mondta, csak olyan emberrel jön össze, aki elfogadja őt.

A nő azt mondta, nem tud olyan partnerrel lenni, aki kényelmetlenül érzi magát mellette.

- mondta, hozzátéve, szeretne őrülten és igazán szerelmes lenni, és megismerni a számára megfelelő partnert, hiszen a szerelem a legszebb dolog a világon.