Visszahívja egyes, 12VHPWR adaptereit a CableMod

A vállalat megkéri az ügyfeleit, hogy ne használják tovább az érintett fejlesztéseket.

A CableMod bejelentette, hogy visszahívják az egyes, 12VHPWR adaptereit, amelyek esetlegesen hibásak lehetnek. A döntés a CableMod 12VHPWR 90° és 180° Angled Adapter V1.0-s és V1.1-es verzióira vonatkozik, ugyanis az említett termékek esetében fennáll az esélye annak, hogy a csatlakozó meglazulhat, ami túlmelegedéshez, majd leégéshez vezethet.

A cég kiemeli, hogy a bejelentés csak az úgynevezett Angled Adapterekre vonatkozik, a kábelekre nem. A gyártó a következő napokban hivatalos értesítést küld az ügyfeleinek, de addig is arra kérnek minden érintettet, hogy kapcsolják ki a számítógépet, várják meg, amíg visszahűl az adapter, majd távolítsák el azt a rendszerből. Amennyiben már korábban megtörtént a baj, vagyis az adott VGA leégett, akkor azt az alábbi oldalon kell jelezni a cég felé. A szóban forgó termékek forgalmazása is megszűnik, így ezeket a jövőben nem lehet majd megvásárolni.

Az NVIDIA, illetve a VGA-gyártók már jó ideje, szinte folyamatosan elmondják, hogy a felhasználók ne használjanak harmadik féltől származó kábeleket vagy adaptereket, inkább alkalmazzák az adott VGA dobozában érkező megoldást.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés