DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 2. csütörtök
Egyéb

Farmerek motorozáshoz és a mindennapokra

Imádod a motorokat, és olyan ruházatot keresel, amit a vasparipán és az utcán is bátran viselhetsz? Szerencsére ma már erre is megvan a lehetőséged.

httpswww.szallerbeckmotor.hu - 2023 december - Cikk3



Imádod a motorokat, és olyan ruházatot keresel, amit a vasparipán és az utcán is bátran viselhetsz? Szerencsére ma már erre is megvan a lehetőséged. De persze az első és legfontosabb szempont, az az anyag minősége és a biztonság, amit - akár baleset esetén is - az adott ruhadarab nyújt.

A Szallerbeck Motor prémium motoros farmerek, egyéb minőségi ruházat és azokhoz tartozó kiegészítők forgalmazásával foglalkozik. A cél egy minden vasparipák iránt rajongó személy számára elérhető magas színvonalú kínálat felvonultatása, ahol a létező összes felmerülő igényre, problémára megoldást találnak. Ilyen például a biztonságos, kényelmes, egyben stílusos öltözet kérdése is.

 

Motoros farmerek, amelyek az utcára is jók

A farmer a 21. században újra divatba jött, és nem úgy néz ki, hogy valaha is eltűnne. Sőt, szinte alapvető, hogy mindenkinek van otthon a szekrényben. Ma már a motorosok sem feltétlenül bőrdzsekiben járnak, elég egy kényelmes, komfortos farmer. Így pedig, ha ne adj Isten leszállnál valaha is a vasparipáról és mondjuk a városban sétálgatnál, akkor sem fognak különösebben megbámulni. Legfeljebb csak azért, hogy milyen jó farmer van rajtad!

Népszerűek manapság e körökben például az XRC motoros ruházatok, amelyek igen magas minőségű anyagokból készülnek, különleges funkciókkal ellátva. Hiszen nemcsak a kényelemre, a komfortra és a stílusra kellett gondolnia a gyártónak, hanem a legfontosabbra is: a motorozók biztonságára. Ezek a darabok hosszú távon és többórás utakon is remek társként szolgálnak.

A Trilobite Parado farmerek például elegáns egyszerűségükről híresek. Nagy a kopás- és szakadásállóságuk, az említett protektoros védelemmel ellátva. Persze előfordulhat, hogy inkább a vászonnadrágokat szereted, akkor a gyártó Dual Pants termékei között érdemes szétnézned, amelyek szintén rendelkeznek ugyanezekkel a funkciókkal.

 

Mitől olyan biztonságosak?

Egy ún. hagyományos, sima farmer nem arra lett kitalálva, hogy motorozzanak benne. A speciális darabok azonban igen, így ütközés, baleset esetén is a lehető legnagyobb védelmet nyújtják. Olyan protektoros részeket is kitaláltak rajtuk, amelyek a térdnél, a csípőrészeknél jelentenek extra biztonságot - vagyis a motorosoknál különösen veszélyeztetett testrészeknél.

 

A kiválasztás szempontjai

Az internet világában ma már könnyen, egy online táblázat segítségével is kiválaszthatod az optimális méretet. Mérd le a derékbőséged, majd hasonlítsd össze a feltüntetett adatokkal és információkkal. De ne a testedet, hanem a nadrágod méretét mérd le. Használhatod azt a farmert is “tesztnek”, amit eddig hordtál. De akár személyesen is felpróbálhatod a legújabb darabokat. Amiket tarts szem előtt: az a biztonság, a kényelem, a komfort, a stílus és divat, valamint az, hogy az adott darab hosszú távon is bírni fogja-e a gyűrődést.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: