Igazán exkluzív ajándékokat kapott Taylor Swift a szerelmétől karácsonyra

Horizontal ART AND CULTURE HEADSHOT MUSIC CONCERT ON STAGE
Taylor Swift okozhat gondot a francia sztárcsapatnak a nyáron
Vágólapra másolva!
Travis Kelce igazán romantikus ajándékokkal lepte meg énekesnő kedvesét, Taylor Swiftet: egy többek között a Como-i tavat is érintő európai körutazást, és minden európai állomáson a legpazarabb ötcsillagos hotelek, legexkluzívabb lakosztályaiban szállnak majd meg.
Vágólapra másolva!

Énekesi karrierje továbbra is elképzelhetetlen magasságokba ível, koncertjei világszerte telt házasak, a 34 éves Taylor Swift hatalmas sikert aratott 2023-ban is. Így tehát az énekesnő teljes mértékben meg is érdemli az elsőosztályú kényeztetést szerelmétől. Travis Kelce pedig ezzel nagyon is tisztában van, és úriember módjára néhány igazán exkluzív ajándékkal lepte meg kedvesét.

Taylor Swift egyik fellépésén Forrás: AFP/Suzanne Cordeiro

Az Eras turné jövőre február 7-én Tokióban folytatódik majd, és ezzel kezdetét veszi egy mamut koncertsorozat. Miután az énekesnő bevette Délkelet-Ázsiát és Ausztráliát is, Európába érkezik majd (első európai állomása Párizs lesz május 9-én). Mivel ekkor már majdnem 20 koncert lesz a háta mögött, szüksége lesz némi pihenőidőre. Erről pedig barátja már jó előre gondoskodott is. Milánóban és Párizsban is már jó előre lefoglalta kettejük számára a legexkluzívabb hotelek legszebb lakosztályait (Franciaország fővárosában például a Four Seasons Hotelben, Rómában pedig a Hotel de Russie Nijinsky lakosztályában fognak megszállni - utóbbiban 12.000 dollárba kerül egyetlen éjszaka). Az éjszakánként 6.300 dollárba (kétmillió forintba) kerülő párizsi hotelszobájukat a leghíresebb szépművészeti alkotások és klasszikus dekoráció díszíti majd, amik a hivatalos leírás szerint "egy elegáns párizsi pied-à-terre hangulatot kölcsönöznek a lakosztálynak.

Kelce számtalan romantikus kiruccanásra elviszi majd szerelmét Európa legszebb városaiban, hogy közösen fedezhessék fel ezeket, és az énekesnő majd újult erővel folytathassa a nagysikerű turnésorozatát.

Swift két alkalommal Milánóban is fellép júliusban, az első fellépés után háromnapos szünetet tart. Kikapcsolódásképpen pedig ellátogat majd a város legendás futballstadionjába is, San Siróban. Itt majd a szintén ötcsillagos Hotel Principe de Savoia szállodában szállnak majd meg, ahol 6.200 dollár egy éjszaka. Ez lesz az ideiglenes bázisuk, mialatt a festői Comó-i tavat is megnézik majd. Az olasz hotelszobájukban pontosan ugyanúgy érezhetik majd magukat, mintha egy magánvillában lennének, körülvéve híres olasz műalkotásokkal. Ebben a fenséges lakosztályban három hálószoba, egy hivatalos étkező, és egy Pompeji stílusú úszómedence is van.

Sokan tudni vélik, hogy a szerelmespár rajong az Európai városokért, az énekesnő már fontolgatja is, hogy pazar villákat vásárol Lisszabonban, Barcelonában és Ibizán.

Forrás: Sun Online