Ez Mookie Betts, a Dodgers sztárjátékosának legújabb Los Angeles-i háza

american league national league Horizontal SPORT BASEBALL
Mookie Betts készül az új szezonra
Vágólapra másolva!
Mookie Betts 15 millió dollárért vett magának egy még bőven felújítás alatt lévő 864 négyzetméteres ingatlant Los Angeles dombvidékén, ahol a teljes munkaidős biztonsági őrök egy különálló házban élhetnek.
Vágólapra másolva!

Markus Lynn "Mookie" Betts amerikai profi baseball-játékos, a Major League Baseball (MLB) Los Angeles Dodgers és az Egyesült Államok nemzeti válogatottjának baseball-játékosa, aki korábban a Boston Red Sox csapatában is játszott.

Mookie Betts amerikai baseball játékos Forrás: AFP/2020 Getty Images/Harry How

A Dodgers outfielder és az MLB szupersztárja 15 millió dollárt költött egy az Encino dombok között fekvő hatalmas birtokra, kilátással a Los Angeles-i San Fernando völgyre. A hírek szerint ez minden idők legnagyobb adásvétele, amit a dél-kaliforniai Encino-ban valaha bejegyeztek.

Az 1986-ban épült, nagyjából 864 négyzetméteres épület mediterrán villa stílusú kúriaként kezdte életét. Tavaly a Sandlot Homes helyi fejlesztője, Jeff Huberts és csapata 6,8 millió dollárért vásárolta meg az ingatlant, majd az egész házat alaposan és korszerűen átalakították. Mivel az ingatlan sosem volt a piacon, és még mindig az építkezés utolsó szakaszában van, nincsenek nyilvános fotók a helyiségekről. Azt a keveset, amit a házról tudunk, leginkább az adóügyi nyilvántartásokból és a Los Angeles-i engedélyek archívumából lehet tudni: az egy eldugott zsákutca végéhez közeli háromszintes épületben nyolc hálószoba, 11 fürdőszoba, és egy háromállásos garázs is van.

A kapuk és egy nagyon hosszú feljáró mögött biztonságosan elrejtve a luxus ingatlan körülbelül 2,2 hektáros földön található, bár ennek jelentős része meredeken lejt, és ezért használhatatlan. Van még egy frissen felújított négyszögletes medence, egy kültéri spa és egy teljes méretű teniszpálya. És az ingatlan legalsó részén, közvetlenül a felhajtókapu mellett még egy kisebb ház is van teljes munkaidős fegyveres testőrcsapat számára.

Betts nem új az Encino környékén - még mindig van egy valamivel kisebb háza a környéken, amelyet közel egy évvel ezelőtt 10 millió dollárért kínált eladásra. Ez az ingatlan azóta sem kelt még el, bár az árcédulát azóta 8,5 millió dollárra csökkentették.

Forrás:Robb report