Lemaradt az utolsó szilveszteri buszról Nógrádban, lopott magának egy BMW-t, hogy hazajusson

bmw
Vágólapra másolva!
Elment az utolsó busz, ezért lopott autóval oldotta meg a hazautat egy 21 éves litkei férfi.
Vágólapra másolva!

A rendőrség ügyeletére december 31-én 23 óra 14 perckor érkezett bejelentés, hogy egy Karancskesziben álló családi ház udvaráról elvittek egy autót. Az épület biztonsági kamerájának felvételén a nyomozók egy kapucnis férfit láttak, aki beült az udvaron álló egyik autóba, beindította a benne hagyott kulccsal és a tulajdonos engedélye nélkül távozott.

Forrás: Police.hu

A rendőrök pár órával később, Litke központjában találták meg az autót, benne az indítókulccsal. A körzeti megbízottak a kocsitól egyenesen egy közelben lakó, 21 éves férfi házához mentek, aki hamar beismerte tettét. A rendőrkapitányságon azt is elmesélte, hogy látogatóban volt az év utolsó napján Karancskesziben, azonban lekéste az utolsó buszt.

Forrás: Police.hu

Sietett volna haza az éjféli pezsgőbontásra, ezért egy hirtelen ötlettől vezérelve átnézte a közelben parkoló autókat, hátha valamelyikkel hazajuthat. Az egyik ház nyitott udvarán sikerrel járt, ahol ráadásul egy nyitott BMW-t talált. A települést elhagyva élvezte a vezetést, így végül hosszabb utat választott hazáig, és csak órákkal később, 2024-ben hagyta hátra szerzeményét Litkén.