Botrány

Feljelentést tett a gödöllői Fidesz a pornóval elárasztott Facebook-oldala miatt

Ismeretlenek törhették fel a fiókot, amit most az adatlap szerint Vietnámból és Indonéziából szerkesztenek.

2024.01.03 16:58ma.hu

Pornográf videók és képek lepték el a Fidesz gödöllői szervezetének Facebook-oldalát, az viszont eléggé nyilvánvaló, hogy nem a kormánypárt próbálkozik formabontó kommunikációval, hanem ismeretlenek törhették fel a fiókot, amit most az adatlap szerint Vietnámból és Indonéziából szerkesztenek.

Mint arról a Telex beszámolt, Vécsey László fideszes képviselő szerdán a Facebook oldalán azt írta, hogy rendőrségi nyomozás zajlik, miután december 23-án feljelentést tettek az ügyben. A politikus politikai motivációt sejt a háttérben, szerinte a bűnelkövetők és a bűncselekmény kitervelői átlépték a politikai küzdelem "írott és íratlan szabályait".

Vécsey feltételezésének némileg ellentmond, hogy Mága Zoltán egymillió követővel bíró Facebook-oldala is hasonló támadásnak esett áldozatul, pedig nem tudni arról, hogy a hegedűművész indulna az idei választásokon - írja az RTL.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.