Már vezetékmentes egerekkel is foglalkozik a GravaStar

A cégre jellemző, avantgárd dizájn most sem hiányzik, és a két, fémből gyártott, 4K-s verzióhoz társul egy műanyag, 1K-s kiadás is.

A GravaStar hamarosan két új, 26 000 cpi-ig skálázódó PixArt PAW 3395 szenzorral szerelt egeret dob piacra, amelyek a 2,4 GHz-es rádiófrekvencián kívül 5.1-es Bluetooth interfésszel, illetve kábellel egyaránt kommunikálhatnak az adott rendszerrel, és kialakításuk ellenére azokat célozzák, akik a picit nehezebb eszközöket favorizálják.

[+]

A Nordic NRF52833 MCU-val érkező, 5+1 gombos modell a Mercury M1 Pro nevet kapta, és bár óriási perforációkkal megtűzdelt burkolata magnéziumötvözetből készült, a mérlegen 88 grammot nyom. A 124 mm hosszú, 65,5 mm széles és 39,5 mm magas rágcsáló főklikkjei alá Omron Blue Point (50M) kapcsolók kerültek, és a görgője konkáv felületkialakítással ígér komfortot. Az alacsonynak épp nem nevezhető tömeghez hozzájárul, hogy a belsőben megbújó komponenseket egy műanyag elem szigeteli el a külvilágtól, ami az öteffektes Glowsync RGB világítás fényének terítésében segédkezik, így a külső lyukacsok igazából csak kezünk szellőztetéséről gondoskodnak.

[+]

Az USB Type-C/Type-A madzaggal töltendő akkumulátor rádióval körülbelül 148, Bluetooth interfésszel pedig mintegy 200 órán keresztül bírhatja a kiképzést, és a (nettó) 100 dollárért előrendelhető termékhez a sima mellett 4K-s vevőegység is jár, tehát a polling rate támogatott maximuma 4000 Hz.

[+]

A fegyverszürke kivitelen felül lesz még egy (nettó) 130 dolláros, "Battle-Worn Silver Mist" színsémával rendelkező változat, amely az ezüstöt igyekszik megkopott, jobb napokat látott köntösbe bugyolálni, de ez persze csupán kézzel felvitt festés.

[+]

Amennyiben nem akarunk ennyit költeni és a rendkívül gyors USB frissítési rátára sincs szükségünk, Mercury M2 névvel közeleg a PVC plasztikból lévő, 79 grammos variáns, amiben egy CompX BK CX52850 mikrokontroller teljesít szolgálatot.

[+]

Az 1000 Hz-re képes, (nettó) 80 dollárra árazott megoldás bal és jobb gombja Kailh GM 8.0 switch-eket aktuál, és akkumulátora 2,4 GHz-cel hozzávetőleg 63 órára elegendő energiát tárolhat, amit a Bluetooth aktiválásával akár 82 órára is kitolhatunk.

Ha január 22-ig kosárba rakjuk a telepíthető szoftverrel konfigurálható jószágot, akkor csakúgy, mint fémbe öltöztetett testvérei esetében, egy – egyébként (nettó) 15 dollárért kínált – varrott peremű szövetpadot csomagolnak mellé ajándék gyanánt. Mindhárom típus szállítása január 23-án veszi kezdetét.


[+]

Előzmények

Hirdetés