Mindeközben ma
új poszt érkezett, kattintson a megtekintéshez!
  • Komolyabb a sérülése, mint azt hitte.

    PAP 9726
    Fotó: Papajcsik Péter / Index

    Zámbó Krisztián áprilisban egy biciklis baleset következtében csúnyán megsérült és eltört a könyöke. Az énekes most a Borsnak beszélt arról, hogy nehezen birkózik meg a helyzetével, sőt, azóta az is kiderült, hogy súlyosabb a sérülés, mint gondolta.

    Nagyon nehezen gyógyulok. Most voltam levetetni a gipszet a könyökömről és kiderült, hogy a csuklóm is el van törve. Nehéz elviselni ezt a semmittevést, de ennek ellenére a fellépésekre valahogy mindig eljutok. A szerelmem folyamatosan ápol engem. De a legnagyobb probléma, hogy nehezen tudunk együtt aludni, mert ő folyton attól fél, hogy ráfekszik én pedig nem tudok miatta aludni.

    – mondta a lapnak Zámbó, aki így több hete már külön alszik, mivel ilyenkor vagy ő, vagy a párja a nappalijukban pihen.

    A zenész ugyanakkor igyekszik pozitív maradni, sokat pihen, mert a fellépéseit nem mondta a nehézségek ellenére sem. Bár a gipszét már levették a karjáról, még nem tudja azt rendesen kinyújtani, ezért gyakorlatokat végez orvosa javaslatára.

    A fellépéseket nagyon várom, azok mindig elfeledtetik velem a bajokat. Az nem jó ha csak itthon ülök. Van olyan nap, hogy ki se mozdulok, olyankor azt érzem, hogy meghülyülök. Már kicsit el is szoktam az emberektől

    Hozzáteszi, kapcsolatukra is hatással van a nem mindennapi helyzet: kedvese mostanában nélküle intézi a dolgaikat, és telefon beszélik meg a teendőket.

    Vezetni sem tudok így, úgyhogy most ő vezet, de nagyon jól tűri a dolgokat. Ő mossa meg a lábamat, konkrétan úgy viselkedik, mint egy ápolónő. Pedig én nem vagyok ilyen, nem bírom a kiszolgáltatottságot, én azt szeretem ha mindent magamnak tudok megcsinálni. Persze, nyilván egy kézzel nem tudok.

  • Metzker Viktória
    Metzker Viktória
    Fotó: Németh Kata / Index

    Metzker Viktória a Joy magazinnak adott interjút, melyben arról mesélt, hogyan éli meg a házas életet, ugyanis két évvel ezelőtt összekötötte az életét Gabennel, a BSW zenészével.

    Olyan lelki békét, nyugalmat és balanszt hozott az életembe, amire mindig is vágytam. Egy jó kapcsolatnak több alappillére van. Ilyen a humor, a barátság, az élmények, a testiség, de mind közül számomra az a legfontosabb, hogy feltétel nélkül megbízom benne. Kitárt karokkal, biztonsági háló nélkül mernék hátradőlni, mert tudom, hogy elkap, és mindig ott lesz mögöttem

    idézi a Story Metzkert, aki arról is beszélt, hogy mivel mindketten a szórakoztatóiparban dolgoznak, tudják pontosan, hogy a féltékenységnek nincs helye a házasságukban.

    A családalapítás kérdése is szóba jött, melyről így vélekedett a lemezlovas: „Gabival óriási szerencsém van, mert ebben is nagyon összezárunk. Mindig elmondja, hogy az én testem, az én életem és az én karrierem. Csodás dolognak tartom az anyaságot, de látom, hogy mennyi lemondással és áldozattal jár, amire mi még nem vagyunk felkészülve. Lehet, hogy erre sosincs tökéletes pillanat, mi mégis úgy vagyunk vele, hogy nem az idő fogja ezt meghatározni, hanem mi”