szerző:
hvg.hu/MTI
Tetszett a cikk?

A magyar válogatott kapitánya hétfőn szenvedett combsérülést.

Szoboszlai Dominik combizomsérülése miatt kihagyja a Liverpool labdarúgócsapatának következő két kupamérkőzését.

„Megerősítem, hogy Dominik valóban sérült. Ugyanakkor nagyon pozitív, hogy nincs nagy fájdalma, de várnunk kell egy kicsit, így nincs esély rá, hogy vasárnap vagy szerdán pályára lépjen" – mondta pénteki sajtótájékoztatóján Jürgen Klopp vezetőedző.

Ahogy beszámoltunk róla, a Liverpool 23 éves magyar középpályása hétfőn, közvetlenül a lecserélése előtt sérült meg a Newcastle United ellen 4-2-re megnyert bajnoki mérkőzésen.

A közmédia megkeresésére Esterházy Mátyás, Szoboszlai menedzsere úgy fogalmazott: „Nem gondolom, hogy nagyon nagy a baj, de a következő napokban vagy héten fog eldőlni, hogy pontosan mennyit kell kihagynia".

„A combhajlítójában érzett egy kisebb fájdalmat, úgyhogy én azt gondolom, most jobb óvatosnak lenni, mert hosszú még a szezon" - tette hozzá a menedzser.

A Premier League-ben éllovas Liverpool vasárnap az Arsenal vendége lesz a 32 közé jutásért az FA Kupában, míg jövő szerdán a Fulhamet fogadja a Ligakupa elődöntőjének első felvonásán.

Szoboszlaié az angol Ligakupa negyeddöntőinek legszebb gólja - videó

A magyar játékos West Ham United elleni, harminc méterről a hosszú alsó sarokba lőtt bombáján ámult leginkább a közönség.