Letartóztattak egy gyönyörű, kétszeres szépségkirálynőt

Vágólapra másolva!
A 22 éves Alondra Mercano Campos-t 2020-ban és 2023-ban is szépségkirálynőnek választották Bolíviában, azóta pikáns bikinis fotókkal kápráztatja el közel 40 ezer Instagram követőjét. Most azonban egy időre lemondhat a tündöklésről, ugyanis fegyvert, lőszereket és kábítószert találtak nála, ami miatt letartóztatták és vádat emeltek ellene.
Vágólapra másolva!

A fiatal nő a Beni megyei Trinidad női börtönben lesz letartóztatásban 30 napig, mielőtt bíróság elé áll.

Az egykori szépségkirálynőnél ugyanis nagyméretű fegyvereket, és lőszert találtak a rendőrök,

az autójában talált bizonyítékok alapján pedig felmerült a kábítószer birtoklásának gyanúja is. A nő barátja ellen szintén nyomozás folyik, aki azonban jelenleg szökésben van.

A Campostól lefoglalt mobiltelefonon talált videókon

a nő és párja házibulikban mutogatja az azóta már lefoglalt fegyvereket.

A vizsgálatok folytatódnak.

Korábban több olyan szépségkirálynőről is írtunk, akik bűncselekmények miatt tartóztattak le. A legkirívóbb eset talán egy Carolina Jurie nevű nőhöz köthető, aki a Miss Srí Lanka szépségversenyen letépte riválisa fejéről a koronát, szerinte ugyanis azt nem érdemelte meg. Az eset természetesen közbotrányt váltott ki.

2020 júliusán két év börtönre ítélték a 2014-es Miss Kentuckyt, Ramsey Carpenter-Bearse-t, miután 29 évesen meztelen fotókat küldözgetett magáról egy 15 éves fiúnak, egy korábbi diákjának.

2016-ban pedig letartóztatták az 1994-es Miss USA-t, Lu Parkert is. A nő a Los Angeles-i repülőtéren került bajba: állítólag ellopta utastársa 200 dolláros fülhallgatóját. Egy akkor kiadott közlemény szerint annyi történt, hogy Parker magához vette az elhagyott fülhallgatót, hogy visszaadja azt a tulajdonosának, de miután nem találta az illetőt, felszállt a gépére.

Forrás: DailyStar