DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 29. hétfő
F1

Schumacher le tud ülni a vacsoraasztalhoz?

Johnny Herbert azt feltételezi, hogy Michael Schumacher állapota nem változott az elmúlt tíz év során.

A BettingSites.co.uk nevű weboldal közölt egy exkluzív interjút Johnny Herberttel, a korábbi F1-es pilótával, akit Michael Schumacher tíz évvel ezelőtti balesete kapcsán kérdeztek a hétszeres világbajnok állapotáról.

„Részleteket hallok másodkézből. Azt hallom olyanoktól, akik ott vannak az F1-ben, hogy leül a vacsoraasztalhoz, de nem tudom, hogy ez igaz-e. Csak a sorok között tudok olvasni. Érthető módon nem sokat hallottam a családtól” – mondta Herbert.

f1-schumacher-si



„A véleményem szerint, és muszáj arra alapoznom, mert a családtól nem hallok semmit, ez (a titoktartás és a privát szféra erős őrzése) azt mutatja, hogy sajnos valószínűleg hasonló helyzetben van most is, mint amilyenbe közvetlenül a balesete után került. Azt feltételezem, hogy a család arra vár, hogy a tudomány előálljon valamivel, ami remélhetőleg visszahozza azt a Michaelt, akit mind ismerünk” – tette hozzá a korábbi F1-es versenyző.

Arra a kérdésre pedig, hogy kik látogathatják Schumachert, így válaszolt:

„Csak a család és néhány nagyon kevés ember, akiben megbíznak. Hallottam Ross Brawnról, Jean Todtról, Gerhard Bergerről. Nagyjából ennyi.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: