DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
Egyéb

Ma már minden apróság tökéletes promóciós ajándék lehet

Egy ajándékcsomag összeállítása sosem egy egyszerű feladat. Pláne, ha céges körülmények között és nagy mennyiségben kell előállítani őket.

Számtalan termék és kiegészítő kerülhet bele, ezért is fontos alaposan átgondolni, hogy pontosan kinek adjuk, mi a célunk, és ehhez milyen eszközök érhetőek el.

 

Bármiből lehet reklámajándék!

A határ ma már a csillagos ég. Ha megnézzük a Zefi Reklámajándék ajándékcsomag és kiegészítők aloldalát, akkor láthatjuk, hogy több termék közül lehet válogatni. Ma már olyan apróság is lehet promóciós ajándék, mint egy cipőpucolószett, egy mentolos cukorka adagoló vagy cukorka szív alakú adagolóban. Nem egy kampány legfontosabb eleméről beszélünk, de az biztos, hogy fontos kiegészítője lehet bármilyen csomagnak.

Nincs ötlet, hogy mit rakjunk még az ajándékcsomagba? Akkor ideje a kiegészítők között válogatni. Kéztörlőszett, fürdőszett, zacskótartó kutyasétáltatáshoz vagy egy zuhanyszivacs: ha nincs ihlet, akkor csak kezdjünk el böngészni a kisebb eszközök között, és garantáltan meg fogjuk találni azt, ami passzolni fog a többi ajándékhoz! Természetesen ez még nem jelenti azt, hogy mindegy melyiket rakjuk be, érdemes átgondolni, hogy mi is az ideális választás.

1-NULTHWSbCp0ItQogU07Joj9yu7vCZOL



Ehhez figyelembe kell venni a célcsoportot is. Ez lehet a meglévő ügyfélkör, de promóciós ajándékokkal vadászhatunk új fogyasztókra is, vagy a munkatársakat is meglephetünk egy-egy ajándékcsomaggal. A legjobb, ha minél több információval rendelkezünk a célközönségről, mert így még speciálisabb, személyesebb termékeket tudunk összeválogatni. Kutyatulajdonosokról beszélünk? Mindenképpen kerüljön a csomagba kutyatál vagy kutyalabda, esetleg nyakörv. Különleges alkalmakra egyedi boroscímkét is tervezhetünk.

 

Minden ajándékot a saját képünkre alakíthatunk

Bármilyen promóciós terméket is válasszunk, mindegyiken el lehet helyezni saját emblémát. Ez lehet a cég logója, rövid megnevezése, arculata, de akár komplett grafikát vagy szlogent is rárakathatunk. Természetesen ez függ attól is, hogy mekkora felület áll rendelkezésünkre. Egy jólláthatósági nyakörvön bőven elég a cég logója, de egy papírtáskán már sokkal több lehetőségünk van. 

Ezért is fontos megtervezni, hogy pontosan milyen ajándékokat választunk, mert ez befolyásolja azt, hogy mit tudunk megjeleníteni a promóciós kampány során.

 

Mindenhol ott lehetünk

Adhatunk olyan ajándékokat, amiket csak otthon tudnak használni a megajándékozottak. Ilyen például egy fogkefetartó homokórával vagy egy fürdőszobaszőnyeg. Egy irodában tökéletes dísz lehet egy luxus whiskykészlet. Mint látható, rengeteg lehetőség áll rendelkezésünkre, csak rajtunk áll, hogy ezek közül melyikkel élünk és pontosan mi a célunk a kampánnyal.

A határ a csillagos ég, nyugodtan engedjük szabadjára a képzeletünket, mivel garantáltan meg fogjuk találni az ahhoz illeszkedő eszközöket és kiegészítőket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: