DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 5. vasárnap
Egyéb

Válasszon alkalomhoz illő dekoratív bankettbútorokat!

Évente rengeteg elegáns rendezvény kerül megrendezésre, amelyekhez olyan helyszínekre van szükség, ahol biztosított a megfelelő nívó az exkluzív környezet és/vagy a jól megválasztott, dekoratív bankettbútorok révén.

Köztudott, hogy az olyan dolgok, mint az ételek és a szórakozás egy ünnepélyes eseményen meghatározhatják vagy “megtörhetik” az estét, de ugyanígy a bútorok is. Egy túl zsúfolt asztalra vagy egy kényelmetlen székre jobban emlékezhetünk, mint a finom háromfogásos menüre vagy a briliáns műsorvezetőre, ezért a helyszínnek és a vendégek számának megfelelő bútorok kiválasztása kulcsfontosságú. 

 

Minden igényt kielégítő bankettszékek

Attól függően, hogy milyen típusú rendezvényt szervez, a vendégek idejük nagy részét ülve töltik, ezért a kiválasztott székeknek egyszerre kell stílusosnak lenniük és kényelmet nyújtaniuk. A Dublino által kínált bankettbútorok kifogástalanok, magas minőséget képviselnek, így tökéletesen illenek bármilyen ünnepélyes eseményhez. 

1G7Rt1nrBZ9MZF4yDLHQ4t82dw1JXkE8t



A székeknek jól kell bírniuk a terhelést, a használatot, tartós, strapabíró anyagokból kell készülniük, hogy alkalmasak legyenek a rendeltetésükre, ugyanakkor stílusukban illeniük kell az alkalomhoz. Választhat modern vagy klasszikus darabokat, közös bennük, hogy a nagyobb hatékonyság és a könnyebb tárolás érdekében egymásra helyezhetők. Praktikus, ha olyan típus mellett dönt, amely sokoldalúan használható, így banketteken túl konferenciákon is alkalmas a résztvevők ültetésére. Székhuzatokkal, masnikkal a legegyszerűbb széket is ünnepélyessé varázsolhatja, és bármilyen dekorációhoz és színösszeállításhoz társíthatja. Amennyiben kárpitozott ülőfelületű bútorokat választ, gondolja át, melyik szín lesz a legmegfelelőbb és a legtartósabb. 

 

Tökéletes asztalok ünnepi eseményekre

Az asztalok lehetnek egészen egyszerűek, ugyanis biztosan kerül rájuk terítő. Praktikus, ha a hagyományos, étkezésre alkalmas normál magasságú asztalok mellett magasabb büféasztalokat is választ, ugyanis számos alkalommal szükség lehet rájuk.

Gondolja át, hogy a rendezvényhelyszín berendezéséhez a téglalap alakú vagy a körasztalok megfelelőbbek-e, melyikkel tudja jobban kihasználni a rendelkezésre álló teret, valamint alkalomhoz illő megjelenést biztosítani. A szögletes asztalok egymás mellé sorolhatók, így egy esküvőn praktikusabbak lehetnek, ugyanakkor a körasztalok elegánsabbak, jól mutatnak, kiválóan illenek egy gálavacsorához, díjátadóhoz vagy más fényűző eseményhez.

 

Elrendezés és tárolás

Nagyszabású összejöveteleken az asztalok és székek elrendezése jelentősen befolyásolhatja az esemény menetét és a vendégek kényelmét. Fontos, hogy olyat válasszon, amely a legjobban megfelel az egyes rendezvényeknek. Eltérő számú résztvevővel lehet számolni, így egyszer több, máskor kevesebb asztalra és székre lesz szükség.

Az átmenetileg feleslegessé váló darabok tárolásáról akkor gondoskodhat helytakarékosan, illetve a terem berendezését is akkor segítik, ha könnyűek, rakásolhatók vagy összecsukhatók.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: