Baleset

A jégre hajtott autójával egy férfi, miután korcsolyázni támadt kedve - óriási hiba volt

A beszámoló szerint a járművet végül kimentették.

2024.01.15 09:55ma.hu

Nádszeg (Galántai járás) mellett egy fiatalember a ?koda Octaviájával úgy gondolta, a verda is megérdemli, hogy élvezze egy picit a korcsolyaszezont, és kigurult a falu melletti földeken természetes módon kialakult korcsolyapályára. Csakhogy ember tervez, Isten végez. Míg ugyanis a környékbeliek vígan elkoriznak a befagyott laposon, az egy bő egytonnás járgányt már nem bír az el. Emberünk tehát pórul járt, a jég beszakadt a kocsi alatt, és nem is volt egyszerű kimenteni. Addig is csodás látványvilág tárult azok elé, akik akár csak katasztrófaturitaként tekintették meg az izmos tárlatot - írja a Paraméter.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.