DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 14. kedd
F1

Ekkor érkezik az új F1-es Red Bull

Délelőtt az Alpine és a Mercedes erősítette meg a bemutatója időpontját, most pedig a regnáló konstruktőri F1-es világbajnokon volt a sor.

Azok után, hogy délelőtt az Alpine és a Mercedes megerősítette, hogy a korábbi híreszteléseknek megfelelően február 7-én, valamint 14-én tartják a maguk csapatbemutatóját – előbbi esetében egybekötve a WEC-alakulatéval –, most a Red Bull Racingen volt a sor, hogy bejelentse a maga eseményének időpontját.

f1-redbull-prez



A regnáló konstruktőri világbajnok egyelőre a sor végére állt be, ugyanis egy nappal a Mercedes után, február 15-én rendezik az ő szezonindító prezentációjukat, amikor az RB20-asról is vélhetően lerántják majd a leplet – vagy legalábbis az elmúlt évek tapasztalatai alapján annak festéséről, hiszen a Red Bullra különösen jellemző, hogy nem fedi fel a valós versenygépet a bahreini tesztig.

A bemutatók eddig ismert időpontjai:

Február 5.: Stake, Williams

Február 7.: Alpine

Február 12.: Aston Martin

Február 13.: Ferrari

Február 14.: Mercedes

Február 15.: Alpine

(Emellett meg nem erősített pletykák szerint az AlphaTauri február 9-én, a McLaren pedig a Mercedeshez hasonlóan 14-én villanthat – egyedül a Haasról nem látott még napvilágot semmilyen információ.)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: