DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 14. kedd
F1

Újabb névszivárgás a Red Bullnál: jön a Visa Cashapp F1 Team?

Kikerülhet a csapat nevéből az RB, a névadó szponzorra pedig újabb erős utalást találhatunk. Így keresztelhetik át a jelenlegi AlphaTaurit.

Tovább bonyolódik az AlphaTauri F1-es csapatának új nevével kapcsolatos ügy. Ahogy arról mi is beszámoltunk, az internet népe szerdán felfedezte, hogy bejegyzésre került a Visa Cashapp RB domain név, ami akkor is előkerül, ha az ember a RacingBulls.comra keres rá, ami egy korábbi hír szerint lehetett volna az istálló új neve.

Ez alapján feltételezhetnénk, hogy a még be nem jelentett új név is ez lesz, és a Visa, valamint a Cashapp lesz a névadó szponzor, amire újabb bizonyíték lehet az, hogy csütörtökön már az Instagram-fiók neve is megváltozott Scuderia AlphaTauriról VisaCashAppRB-re.

SI202308250970_resize



A Racingnews365.com most azonban azt jelentette saját forrásaira hivatkozva, hogy sem ez, sem az eredeti nevezési listában megadott Scuderia AlphaTauri RB név nem helyes. Az RB alatt sokan a korábban említett RacingBullsra asszociáltak, azonban az RN365 úgy tudja, hogy a végleges csapatnévben nem lesz ott az RB.

Egyébként októben óta az X-en is létezik egy VisaCashAppRBF1 nevű fiók, ami egyelőre nem posztolt semmit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: