Óbudai helyszínnel bővül a Mozgásklinika hálózata

Óbuda Mozgásklinika
Óbuda Mozgásklinika
Vágólapra másolva!
A WHO (World Health Organization) által készített, 2023-ban publikált felmérés szerint a világ teljes lakosságának több mint 90%-a élete során érintetté válik krónikus derékfájásban. A Mozgásklinika a népbetegségre saját manuálterápiás kezelést fejlesztett ki, amely tudásra országos franchise hálózatot épít. Idén január 18-án újabb helyszínnel bővült a Mozgásklinika meglévő hálózata, hiszen már Óbudán is elérhetők a manuálterápiás és gyógytorna szolgáltatások, így a szűken vett Pilis-Dunakanyar térségben élőkkel együtt, közel 260.000 fő ellátása biztosított a jövőben. Ezzel egyidőben a Mozgásklinika ingyenes online szűrőprogramot is indított, ami bárki számára lehetővé teszi saját mozgásszervi állapotának feltérképezését.
Vágólapra másolva!
Szentiványi Rita franchise alapító és Ungvár Mónika az Óbuda Mozgásklinika tulajdonosa. Forrás: Óbuda Mozgásklinika

A WHO (World Health Organization) 2023. nyarán publikált felmérése (https://www.who.int/news-room/fact-sheets/detail/low-back-pain) szerint a világ lakosságának több mint 90%-a élete során érintetté válik krónikus derékfájásban, más szóval lumbágóban. A közel 15 éves szakmai múlttal rendelkező, magyar tulajdonú Mozgásklinika 2023 őszén 1000 fős kutatást végzett a hazai lakosság körében, amely visszatükrözte a WHO nemzetközi adatsorát.

A Mozgásklinika az elmúlt évek során több mint 10.000 páciensnek nyújtott hatékony megoldást mozgásszervi panaszainak enyhítésére.

Folyamatosan nő az igény a magyar fejlesztésű - a közel jövőben szellemi tulajdonvédelmet is kapó - manuálterápiás és gyógytorna kezelésekre, így időszerűvé vált egy országos franchise hálózat kiépítése. E folyamat részeként a már működő 5 egészségügyi ellátóhely mellett - Budapesten 3, míg vidéken 2 helyszín-, a mai napon megnyílt az óbudai Mozgásklinika is, ami a szűken vett Pilis-Dunakanyar térségben élőkkel együtt, közel 260.000 fő ellátását biztosíthatja a jövőben.
Czeglédi Tamás, a Mozgásklinika franchise jogainak társtulajdonosa kifejtette:

Óbuda Mozgásklinika Forrás: Origo

A magánegészségügy szolgáltatások piaca dinamikusan nő és ezzel párhuzamosan folyamatosan emelkedik az igénybe vevők köre is. Ungvár Mónika, az óbudai franchise partner társtulajdonosa hangsúlyozta:

Ingyenes online szűrőprogram is indult

Az óbudai ellátóhely megnyitásával egyidőben, a Mozgásklinika központ ingyenes online szűrőprogramot is indított (https://mozgasklinika.hu/online-derekfajas-szuroprogram/), amelynek legfőbb célja, hogy bárki számára lehetővé tegye saját mozgásszervi állapotának feltérképezését. Czeglédi Tamás hangsúlyozta:

A Mozgásklinika Központ az online szűrőprogram idei évi zárását követően, a beérkező adatok kielemzi majd publikálni is fogja.