DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 17. péntek
Podcast

Bajnokavatás és az év botránya a MotoGP-ben

A katari gumidráma fosztotta meg Martint a vb-sikertől? Megérdemelten védett címet Bagnaia? Fair-e az új kedvezményrendszer? És mi történik az RNF háza táján?

Csak a szezonzáró Valenciai Nagydíjon dőlt el Francesco Bagnaia és Jorge Martin világbajnoki párharca a MotoGP-ben, de a spanyol reális esélyei már Katarban elszállhattak, ami után a pramacos nekiesett a Michelinnek. Jogos volt-e Martin kifakadása és tényleg azon úszott-e el a vb-győzelme, valamint megérdemelten védett-e címet olasz riválisa?

A pályán kívül pedig a legfrissebb átigazolások, a hétfőn bejelentett új kedvezményrendszer, az RNF-fel kapcsolatos döbbenetes és helyenként komikus botrány szolgáltatott beszédtémát, de szót ejtettünk a Moto3-ból a Leopard versenyzőinek nem túl sportszerű világbajnoki taktikázásáról is.

 

Hallgasd meg az adást, iratkozz fel csatornánkra, ha pedig nem akarsz lemaradni semmiről, ami a MotoGP-vel kapcsolatos, akkor csatlakozz a Formula MotoGP Facebook-csoportunkhoz, ahol még több hírről és információról számolunk be!



2022_Formula Motocast_1771x1181_s03_e15

 
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: