Eladó egy skót kastély saját sportcsarnokkal és játszótérrel

Skót kastély saját sportcsarnokkal, Loaningdale House
Vágólapra másolva!
985.000 fontért eladó a Dél-Lanarkshire egykori virágzó vásárvárosban felépített öt hálószobás Loaningdale Ház. 
Vágólapra másolva!

A Loaningdale Ház a 19. század közepén épült, és már messziről jól beazonosítható kimagasló kastélytornyáról. Valamikor szabadtéri oktatási központként használták, de az elmúlt években jelentős felújítási munkálatokon ment keresztül, de arra ügyeltek, hogy különleges báját érintetlenül hagyják.

A Loaningdale Ház Skóciában Forrás: Savills

A meseszép luxusingatlanba belépve a földszinten több szórakozóhelyiséget is kialakítottak. Az emeleten ezzel szemben fogadószobák, és lenyűgöző hálószobák találhatók.

A Loaningdale Ház különleges nappalija Forrás: Savills

A főépület mellett van még egy többféle rendezvény befogadására is alkalmas épület saját konyhával és kávézóval. De ebben a melléképületben kell keresni az előadótermet, a tantermeket, a garázsokat, a raktárhelyiséget, a sportcsarnokot és a táncstúdiót is.

A Loaningdale Házegyik szobája Forrás: Savills

A birtok az 1960-as évek elejéről származó lakóépületnek is otthont ad. Ebben a kétszintes épületben személyzeti lakások, hálótermek, fürdőszobák, egy nagy kereskedelmi konyha és egy étkező található.

A Loaningdale Ház étkezője Forrás: Savills

A Loaningdale Ház mintegy 10 hektárnyi gyönyörű területet ölel fel, amit korábban játszótérként használtak.

A Loaningdale Ház sportcsarnoka Forrás: Savills

Az egyedi ingatlanról több meseszép fotót nézegethet, ha IDE kattint!

Az Origo Ingatlanbazár rovatában több igazán rendkívüli házat is bemutattunk már, ezek közé tartozik a Nagy Gatsby regény ihlette kastély, Elvis Presley egykori otthona, egy Pulitzer-díjas ház, és egy a Szürke 50 árnyalata sztárjának otthona.

Forrás: Daily Record