Ukrajnai háború

Életveszélyesen megfenyegették az Ukrajnába készülő Szijjártó Pétert

Az ukrán nyelven írt üzenetben az áll, hogy "robbanásveszélyes üdvözletre" számíthat.

2024.01.23 11:49ma.hu

Mint ismeretes, Ungváron találkozik ukrán kollégájával, Dmitro Kulebával január 29-én Szijjártó Péter, hogy megbeszélést folytassanak, Orbán Viktor miniszterelnök és Zelenszkij ukrán elnök találkozójának az előkészítéséről.

Az Index most arról számolt be, hogy a találkozó közeledtével a Külgazdasági és Külügyminisztérium ukrajnai képviseletei egy ukrán nyelven íródott e-mailt kaptak, amelyben életveszélyesen megfenyegették Szijjártó Pétert.

Az üzenetben azt írták: "Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk?" Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket" - írják a fenyegetők.

"Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához. Isten megbocsát, de az ukránok nem" - olvasható a külügy ukrajnai képviseleteinek címzett e-mailben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.