Bűncselekmény

Meztelenre vetkőzött és az oltárról mutogatta magát egy külföldi a Szent István Bazilikában - döbbenetes videó

Az eset miatt a bazilikát egy időre le kellett zárni, de az esti miséket már meg tudták tartani.

2024.01.24 08:44ma.hu

Meztelenre vetkőzött és felmászott a budapesti Szent István Bazilika oltárára egy férfi hétfőn - írja a hirado.hu. A bazilika tájékoztatása szerint a férfi külföldi volt és zavartnak tűnt, mivel felszólításra sem hagyta abba a meztelenkedést, a rendőrség vezette el. Az eset miatt a bazilikát egy időre le kellett zárni, de az esti miséket már meg tudták tartani.

A rendőrség tájékoztatása szerint "a férfit a rendőrök előállították, és garázdaság vétség, illetve kábítószer-birtoklás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfit kihallgatását követően őrizetbe vették."

Az esetről készült videót itt nézheti meg.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.