Pénzügy

Díjmentesen vehetnek fel készpénzt 9 külföldi országban az OTP Bank ügyfelei

A kedvezményt tranzakciószám és a készpénzfelvétel mennyiségi korlát nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

2024.01.26 11:12MTI

Év elejétől kilenc külföldi országban díjmentesen vehetnek fel készpénzt az OTP Bank ügyfelei a bankcsoport több mint 2700 készpénzautomatájából - közölte az OTP Bank az MTI-vel pénteken.

Az akció Albániára, Bulgáriára, Horvátországra, Moldovára, Montenegróra, Romániára, Szerbiára, Szlovéniára és Ukrajnára terjed ki. A kedvezményt tranzakciószám és a készpénzfelvétel mennyiségi korlát nélkül vehetik igénybe az ügyfelek.

Az ügyfelek számára a most bejelentett megoldás azt jelenti, hogy nyaralás vagy üzleti út során az érintett országokban nem terheli őket sem külföldi ATM készpénz felvételi díj, sem pedig ATM használati díj.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.