Kiadó Hugh Grant impozáns Notting Hill-i háza

Hugh Grant várandós szerelme tündökölt a BAFTA-gálán: fotó
LONDON, ENGLAND - FEBRUARY 18: Hugh Grant and Anna Eberstein attend the EE British Academy Film Awards (BAFTA) held at Royal Albert Hall on February 18, 2018 in London, England. (Photo by Jeff Spicer/Jeff Spicer/Getty Images)
Vágólapra másolva!
Hugh Grant egyik régi nagysikerű filmje, a Sztárom a párom, amiben Julia Roberts volt a partnere nyugat-London Notting Hill-i külvárosában játszódik. A színész minden bizonnyal ekkor szeretett bele ebbe a szépséges városba, ahol később maga is beruházott egy ingatlanba, ahonnan azóta már kiköltözött és bérleményként használ. Grant azonban eléggé borsos árat, heti 7.000 fontot számít fel az itt lakóknak. 
Vágólapra másolva!

A Bridget Jones naplója, a Négy esküvő, egy temetés, az Igazából szerelem és újabban a Wonka filmek sztárja 2016-ban 10 millió fontért vette meg ezt a Notting Hill-i házat, ahol feleségével, Anna Eberstein-nel lakott együtt. Anna és Hugh 2012-ben ismerkedtek meg, és még ugyanabban az évben született egy gyermekük, a most 11 éves John. Azóta már háromgyerekes szülők. Anna televíziós producer, aki unokatestvérével, Pia Tamm Hagnóval 2014-ben egy papucs-zokni márkát is elindított, az Ace & Me-t.

Hugh Grant és felesége Anna Eberstein Forrás: Jeff Spicer/Getty Images/2018 Getty Images/Jeff Spicer

A házaspár azóta elköltözött innen, és heti 7.000 fontért adják bérbe a meseszép, és több filmből is ismert városban lévő ingatlant. A bérleményben egyébként öt hálószoba, egy egyedi konyha, és két öltözőszoba is található.

image

De a 10 millió fontos ház csak a jéghegy csúcsa, ha Hugh ingatlanrepertoárjáról van szó. Az Igazából szerelem sztárjának van egy második otthona is Londonban - egy 17,5 millió fontos ingatlan Chelsea-ben, amely a pletykák szerint közel van Kate hercegné húgának, Pippa Middletonnak és férjének, James Matthewsnak az otthonához.

Bár Hugh a magánéletét nagyrészt megtartja magának, és távol tartja magát a közösségi médiától, úgy hírlik, hogy a Wonka sztárjának Notting Hill-i ingatlana egy hagyományos viktoriánus városi ház, ami időtálló tégla külsővel rendelkezik.

Forrás: Hello Magazine