DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 3. péntek
F1

A spam mappába került az F1 levele az Andrettinél

Azért nem válaszolt az F1 megkeresésére az Andretti, mert nem látta az emailt. Egyúttal a sportág egy másik vádjára is reagált a csapat.

Banális problémára hivatkozva reagált az F1 szerdai elutasító közleményére az Andretti: az AP hírügynökség információja szerint állítólag azért nem jelentek meg a FOM által kért személyes prezentáción, mert a spam mappába került a levelezőjükben a sportág vezetésétől kapott email. Az istálló közleménye erre így nem tért ki, csak annyit közölt, hogy nem volt tudomása ilyen megkeresésről.

Arra is reagált az amerikai formáció, hogy az F1 szerint az tükrözi a komolytalanságukat, és hogy nem értik a feladat nehézségét, hogy 2025-ben is csatlakoztak volna, majd 2026-ra egy teljesen új autót építettek volna az új szabályrendszer alapján.

andretti-cadillac



A sportág vezetése úgy értelmezte ezt, hogy az Andretti nem érti, hogy mekkora feladatról is van szó, de a csapat most úgy reagált, hogy ők csak preferált évként jelölték meg a 2025-öt a pályázatukban, de az FIA úgy fogadta el a jelentkezésüket, hogy 2025 vagy 2026, és ők már egy ideje úgy készülnek, úgy dolgoznak, hogy 2026-ban szállnának be.

Az F1 eredeti elutasító közleménye és annak főbb indokai itt olvashatók! 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: