DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 12. vasárnap
F1

Fotók: Megjött a 2024-es F1-es Williams

Fotókon mutatjuk a grove-iak idei, ezúttal is kék alapszínben pompázó, fekete dizájnelemeket kapó autóját, amelyre egy új főszponzor is felkerült.

Másodikként mutatta meg idei F1-es autóját a Williams: a Haas pénteki renderelt képei után a grove-i alakulat egy New Yorkban tartott esemény keretein belül nyitotta meg az évet, amely során közszemlére tette a 2024-es versenyeszközét.

will_1



A csapat több új szponzorral is erősített erre a szezonra, a Komatsut emelték ki külön is (és az autó kiemelt részein látható is), mint olyan partnert, amellyel több évre szóló megállapodást kötöttek a következő időszakra. Az alapvető kék színezés ettől függetlenül megmaradt, de a fekete szín is jelentős szerepet kap az FW46 névre keresztelt idei autón.

williams2

Az autó (amely az első azok közül, amely már teljes egészében James Vowles csapatfőnök irányításával készült) a bejelentés szerint február 20-án, Bahreinben gördül először pályára, a 21-én kezdődő hivatalos kollektív teszt előtt egy filmnapot tart majd a Williams a szezonnyitó helyszínén. 

williams3

williams4

williams5

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: