DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 15. szerda
F1

Sargeant új embernek érzi magát, öt kiló izmot szedett magára

Logan Sargeant nem sokkal a Williams 2024-es festésének leleplezését követően egy online sajtótájékoztatón állt a média rendelkezésére, melyre a Formula.hu is meghívást kapott.

A sajtótájékoztatón Sargeant elmondta, hogy a tavalyinál erősebb teljesítményt vár magától 2024-ben, aminek érdekében kemény edzésmunkát folytatott a felkészülési időszak alatt. 

„Tavaly nem voltam fizikailag a legjobb formában, de a tél során mindent megtettem annak érdekében, hogy felülkerekedjek ezen. Öt kilóval nehezebb vagyok, mint a tavalyi szezon végén és sokkal fittebnek érzem magam. Úgy gondolom, az idei felkészülés sokkal jobban sikerült, mint az ezt megelőző” – mondta Sargeant.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Logan Sargeant (@logansargeant) által megosztott bejegyzés

„Ami az edzéseket illetti, a legjobbamat nyújtom, néha talán túlzásokba is esek. Új embernek érzem magam, fizikailag még soha nem voltam ennyire jó formában, teljesen megváltoztattuk az edzéstervemet. Biztos vagyok benne, hogy mindezek miatt sokkal magabiztosabb leszek az autóban, ami által jobb teljesítményt tudok nyújtani” – tette hozzá.

Alex Albonnál is rákérdeztünk, hogy miként zárta a felkészülési szezont, a brit-thai versenyző kérdésünkre elmondta, hogy Sargeanttal szemben neki most a diétára kell koncentrálni, néhány kilótól meg kell szabadulnia a szezon előtt.

Albon elmondása szerint minderre azért van szükség, mert hét-nyolc centiméterrel magasabb Sargeantnél, és jelenleg is a súlylimit határán mozog, így egyszerűen nem engedheti meg magának azt, hogy további izmot szedjen magára.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: