Szokatlan dolgot tett III. Károly király, miután rákot találtak a szervezetében

Vágólapra másolva!
Újra a nyilvánosság előtt szerepel Károly király, mióta rákot diagnosztizáltak nála. Találkozott fiával, Harry herceggel.
Vágólapra másolva!

A rákot azután diagnosztizálták, hogy a király prosztatamegnagyobbodás miatt kezelésen esett át - bár a Buckingham-palota szerint a királynak nincs prosztatarákja.

A király személyesen hívta fel mind Harryt, mind a walesi herceget - valamint testvéreit, a királyi hercegnőt, a yorki herceget és az edinburghi herceget -, hogy megossza az egészségéről szóló híreket - közölte a palota.

Harry herceg egy éjszakai járattal utazott a Heathrow repülőtérre. Apját a Clarence House-ban látogatta meg, ahol a király a kezelését követően lábadozik.

Sajtó információk szerint egy jelentős találkozásról van szó a király és Sussex hercege között.

Harry több ezer kilométert utazott, hogy 45 percre találkozzon apjával, miközben már hónapok óta nem beszéltek személyesen a családi konfliktusok miatt.

Harry herceg és a királyi család között évek óta feszült a viszony, ami abból ered, hogy 2020 elején távozott a királyi kötelékből, hogy feleségével, Meghannal és két gyermekével az Egyesült Államokban éljen - írja a Sky News.