Halálos baleset történt egy hollywoodi sorozat forgatásán

Vágólapra másolva!
A Marvel készülő tévésorozatán, a Wonder Manen dolgozó stáb egyik tagja meghalt a forgatáson, miután lezuhant az állványzatról. Az eset a Los Angeles-i Radford Studio Centre-ben történt.
Vágólapra másolva!

A férfi árbócmesterként dolgozott a forgatáson, állványzatokat és díszletelemeket épített. A kórházban belehalt sérüléseibe. Munkavédelmi vizsgálatot indítottak az ügyben. A stábtag személyazonosságát és életkorát nem közölték.

Még 2022 júniusában jelentették be, hogy készül a Wonder Man, a forgatás pedig tavaly év elején kezdődött el.

A Yahya Abdul-Mateen II és Ben Kingsley főszereplésével készülő Wonder Man forgatása márciusban kezdődött volna újra, miután a hollywoodi sztrájkok miatt szüneteltették.

A Disney+ sorozat középpontjában Simon Williams áll, aki csatlakozik a szuperhősök világához, miután természetfeletti képességekkel ruházták őt fel.

Bár a halálesetek és súlyos sérülések a film- és televíziós forgatásokon viszonylag ritkának számítanak, az elmúlt években számos nagy visszhangot kiváltó incidens történt - írta a BBC.

Halálos baleset történt Alec Baldwin filmjének új-mexikói forgatásán, miután a színész elsütött egy kelléknek hitt fegyvert.

A 42 éves Halyna Hutchins operatőrt megölte, a 48 éves Joel Souza rendezőt pedig kórházba kellett szállítani. Alec Baldwin színész ártatlannak vallotta magát gondatlanságból elkövetett emberölés vádjában.

Tavaly a Gladiátor folytatásának marokkói forgatásán a stáb több tagja megsérült, amikor egy kaszkadőrjelenet balul sült el.