Az óceánba hajtott egy férfi Floridában, letartóztatták - videó

Vágólapra másolva!
Letartóztattak egy New York-i férfit, miután a terepjáróval száguldozott egy szörfözők által közkedvelt floridai parton. Az interneten terjedő videókon látható, ahogy Jason Brzuszkiewicz a Dodge Ram Pickup teherautójával a parton autózott, majd az óceánban driftelt.
Vágólapra másolva!

A New York-i férfi kirándulását a rendőrség szakította félbe, miután észrevették, hogy szándékosan megkerült egy zárt kaput, hogy behajtson a tengerpartra. A 48 éves férfi emellett elmulasztotta befizetni a strandra való belépéshez szükséges járműbehajtási díjat.

Brzuszkiewicz megkerülte a zárt strand bejárati kapuját, amelyet a dagály és a heves szél miatt lezártak a járművek elől.

A videón látható, hogy Brzuszkiewicz fehér pickupjával több mint egy percig haladt a sekély vízben.

Három vízimentő szúrta ki a 48 éves férfit, amint egyre beljebb tolatott az óceán vizében.

Amikor a rendőrök megérkeztek a helyszínre, Brzuszkiewicz azt mondta nekik, hogy csak a tengerparton akart vezetni. A rendőrség letartóztatta Brzuszkiewiczet, és a Volusia megyei börtönbe szállították.

Vádat emeltek ellene a járműbehajtási díj megfizetésének elmulasztása miatt, és 200 dolláros (72 ezer forintos) óvadék ellenében távozhat - írta a Fox.