DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

Új logót villantott a Hungaroring

Nemcsak infrastruktúrájában, hanem arculatában is teljesen megújul 2026-ra az F1-es Magyar Nagydíjnak otthont adó pálya.

Sajtótájékoztatót tartott hétfőn a Hungaroring annak kapcsán, hogy miképp haladnak a fejlesztések a mogyoródi versenypályán. Ennek részleteiről ebben a cikkben írtunk részletesen.

Mészáros Sándor videós bejelentkezése itt tekinthető megg:

Az eseményen egyúttal bemutatták a Hungaroring megújult logóját is, Gyulay Zsolt pedig a Formula.hu jelenlétében elmondta: 2026-ra teljesen megújult arculattal fog jelentkezni az F1-es versenynaptárban 2032-ig biztosan helyet kapó helyszín.

hungaroring-logo-1



„Készülünk a változásra, hiszen 2026-ra nem elég, hogy új infrastruktúránk lesz, egy teljesen új üzletpolitikával is fogunk előállni” – mondta a Hungaroring Zrt. elnök-vezérigazgatója. „Gyakorlatilag szeretnénk, ha minden szegmensében megújulna a Hungaroring, több olyan szolgáltatással fogunk rendelkezni, amellyel versenyképes lesz a pályánk, hiszen tudjuk, hogy hazai versenytársunk is akadt a Balaton mellett.”

hungaroring-logo-2

„Ettől függetlenül erre készülünk, és ezt jelzi a megújult logónk, amelyet a mai naptól használni is fogunk, de 2026-tól pedig teljesen új arculattal fogunk jelentkezni.”

hungaroring-logo-3

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: