Szerverprobléma volt vasárnap a GGPoker hálózatban

Póker termek | olvasási idő
2024. február 05.
Több versenyt is le kellett állítani, például a garantált $100.000.000-os Bounty Hunter Seriesen.
Egy szerverprobléma sosem hiányzik, de különösen rosszul jött a GGPoker számára február 4-én. Ezen a napon nem csak vasárnap volt, ami közismerten az online pókertermek legforgalmasabb napja, de egyben ez volt az utolsó vasárnapi játéknapja a garantált $100.000.000 díjazású Bounty Hunters Series (BHS) online bajnokságnak is. A programban rengeteg nagy verseny szerepelt.


A technikai problémák miatt számos versenyt le kellett állítani, beleértve a BHS versenyeket is, és többet törölni kellett. Az érintett játékosokat a "visszatérítési irányelvek" alapján kompenzálják.

A kompenzáció lehetőségei a verseny állapotától függnek:


  • Ha a verseny még nem kezdődött el, a GGPoker visszatéríti a nevezési díjat a regisztrált játékosoknak.

  • Ha a verseny elkezdődött, de még a késői regisztrációs időszakban van, vagy a késői regisztrációs időszak véget ért, de a mezőny még nem érte el a fizetős helyeket, vissza kell téríteni a fee-t a versenyben lévő játékosoknak, és az aktuális fejpénzt (ha van ilyen). Emellett a nyereményalap 50%-át egyenlően kell kifizetni, a másik 50%-ot pedig a zsetonszámnak megfelelően. A verseny nyereményalapját kizárólag a játékosregisztrációból beérkezett díjösszeg határozza meg, nem pedig a meghirdetett garantált nyereményösszeg.

  • Ha a mezőny elérte a fizetős helyeket, vissza kell téríteni a fee-t és az aktuális fejpénzt (ha van ilyen). Ami a nyereményalapot illeti, a díjazásban következő nyereményt minden versenyben lévő játékos megkapja, a nyereményalap fennmaradó részét pedig a zsetonszámnak megfelelően fizetik ki.

  • Ha a tornán már pénzben vannak a versenyben lévő játékosok, de még nem zárult le a késői regisztráció, a késői regisztráció lezárható, függetlenül a versenylobbyban részletezett nevezési időszaktól. További játékosok nem nevezhetnek. Ebben az esetben a verseny nyereményalapját kizárólag a regisztrációból beérkezett díjösszeg határozza meg, nem pedig a meghirdetett garantált nyereményösszeg.

A tegnapi leállás érintette a PókerAkadémia streamerét, 3nduranc3-t is, aki ezúttal GGPokeres tornákon játszott volna közvetítése során, de mivel a versenyeket törölték, a közvetítés is elmaradt.

A GGPokeren játszanál? Ne hagyd ki az Akadémiás ajánlatot!

Ne feledd, a GGPoker termében játszva exkluzív Akadémiás race-en vehetsz részt, amelynek díjazása $8.000!

Még nincs számlád a GGPokeren? Regisztrálj most!

Kapcsolódó cikkek

0 hozzászólás