Hirdetés

Olcsó gaming monitor jött Cooler Master műhelyéből

Az átlagnál jobb kontrasztú, variálható képfrissítési rátájú IPS kijelző 100 Hz-es, és analóg csatlakozás is van rajta.

Úgy látszik, mostanában egy kellemes trend szökken szárba, mégpedig az, hogy a "filléres" monitorkategóriában kezdenek megszaporodni a 100 Hz-es képfrissítési frekvenciával dolgozó modellek, hiszen az iiyama, az MSI, a ViewSonic, az ASRock, vagy épp az ASUS után a Cooler Master is egy efféle típussal adott magáról életjelet.


[+]

A GA2501 névre keresztelt, 24,5 hüvelykes megoldás természetesen Full HD felbontással rendelkezik, és FRC-vel 16,7 millió színt megjelenítő IPS panele Adaptive-Sync-kel, a kategóriában jónak számító 1300:1 statikus kontrasztaránnyal, 250 cd/m²-es tipikus fénysűrűséggel, 109/84/84 százalékos sRGB/Adobe RGB/DCI-P3 színtérlefedettséggel, illetve 4/1 ezredmásodperces GtG/MPRT válaszidővel érkezik.


[+]

A régi vasak gazdái örömmel fogadhatják, hogy a periféria fedélzetén egy 15 tűs D-Sub csatoló állomásozik a HDMI 1.4 bemeneten, valamint a kötelező, 3,5 mm-es jacken kívül, azonban a termék dobozában nincs hozzá kábel, és ezzel 75 Hz jelenti a plafont. A talp csak dönthető, de a 100x100 mm-es VESA rögzítőpontot szerencsére nem hagyták le a 110 eurót kóstáló jószág hátsó burkolatáról.


[+]

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés