DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. május 4. szombat
Egyéb

Ezekre figyeljünk, amikor fodrász eszközkocsit választunk!

A fodrász eszközkocsi egy olyan bútor, amely egyetlen szalonból sem hiányozhat, többek között azért, mert bőséges tárolási lehetőséget biztosít, illetve jócskán megkönnyíti a mindennapos munkavégzést.

Miért elengedhetetlen?

Az eszközkocsin elhelyezhető minden szükséges kellék és fodrásztermék, így azok mindig karnyújtásnyira lehetnek, ezzel sokkal gördülékenyebbé válnak az egyes részfolyamatok. A claudiashop.hu eszközkocsijainak kínálatából beszerezhetjük a legmegfelelőbb darabot. 

 

Nézzük meg, hogy mire érdemes odafigyelni a választás során!

A gurulós modellek nagyon könnyen használhatók, s egyfajta profizmust is sugallnak. Noha a legfontosabb, hogy kényelmesebbé tegyük a munkát, nem elhanyagolandó az sem, hogy mennyire illeszkedik a szalon stílusához, összképéhez a választott darab. 

Alapvető ugyanakkor az is, hogy az állvány felső szintje rendelkezzen egyfajta peremmel, hogy a rajta lévő tárgyak semmiképp se tudjanak leesni. Előny, ha fiókos kialakítású, így rendezettebb, áttekinthetőbb tárolást biztosít. Ne feledjük, hogy az optimális magasság is épp ennyire fontos.

httpswww.claudiashop.hu - 2024 február - Cikk2



Lényeges követelmény, hogy masszív, strapabíró legyen, amelyet éveken át gond nélkül használhatunk, emellett persze megadja számunkra a mobilitást is, tehát könnyen áthelyezhető legyen, igényünk szerint.

 

Milyen eszközöket tárolhatunk a fodrászkocsin?

Lényegében bármit: ecseteket, festőtálat, melírfóliákat, hajformázó kellékeket, egyszóval akármit, ami kellhet a munka során. Nagyon jól használható az eszközkocsi arra is, hogy a hajszárítót pihentessük rajta, amíg egyéb részfolyamatokat látunk el. 

Azontúl, hogy rendeltetésszerűen használjuk, fontos szerepet játszik az egész fodrászszalon összképében. Egy igényes kialakítású, mutatós darab például rengeteget emel a belső tér hangulatán, s ahogyan már írtuk, sokkal professzionálisabb légkört teremthetünk. 

 

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe a választáskor?

Amikor a tökéletes eszközkocsit keressük, lényeges az alapanyag, ugyanis ez határozza meg a tartósságát, valamint azt is, hogy mennyire könnyű tisztán tartani. Rendszeresen át kell törölnünk a kereket, a vázat és persze a rekeszeket, fiókokat is. Nemcsak a mechanikai szennyeződések eltávolítására kell ügyelnünk, hanem a higiéniai tisztításra is. A levágott hajak mellett vegyi anyagok, szalonkozmetikumok is rákerülhetnek.

Vegyük figyelembe a tárolókapacitását, a kialakítását, a színét. A fehér és fekete modellekkel nem tévedhetünk, ezek a színek ugyanis bármilyen környezetbe beilleszthetők. Egy fodrászszalon esetében pedig a berendezések harmóniája rendkívül fontos. 

Igyekezzünk tehát összefésülni a kényelmi szempontjainkat azzal, hogy a választott eszköz hozzájáruljon az exkluzív környezet megteremtéséhez is. Mindenképpen igényes, mutatós darab mellett döntsünk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: