DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 30. kedd
Egyéb

Hogyan küldjünk csomagot Hollandiába?

Napjainkra a csomagküldés olyan mindennapos tevékenységgé vált, mint szüleinknek, nagyszüleinknek régen a képeslapfeladás. Ez részben a világháló térhódításának is köszönhető, melynek hatására jelentős mértékben megváltoztak a vásárlási szokások, és ma már mindenki az online webáruházakból vásárol. Így igencsak megnövekedett a csomagszállító cégek szerepe és munkája, és amikor egy külföldi országba kell feladnunk küldeményt, hirtelen nem is tudjuk, hogy hová forduljunk.

Csomagfeladás Hollandiába

Manapság, amikor már olyan sokan utaznak és tanulnak, dolgoznak másik országban, mint ahol születtek, nem ritka az sem, hogy valaki Hollandiában él tartósan. A Csomagnet.hu weboldal hollandiai csomagfeladás kalkulátora megmutatja nekünk, milyen lehetőségeink vannak, ha Hollandiába szeretnénk küldeményt feladni.

Csomagot különböző okokból szeretnénk küldeni. Vagy azért, mert valamilyen ünnep közeleg, vagy csak pusztán valamilyen megrendelés teljesítéseként, netalán üzleti okokból céges partnerünknek adunk fel valamint. Akár meglepetés, akár tud róla a másik fél, minden esetben fontos, hogy a legmagasabb színvonalú körülmények között történjen, és az adott futárcég munkatársai úgy vigyázzanak a dolgainkra, mint ahogy mi tennénk, ha mi vinnénk ki Hollandiába személyesen.



Néhány másodperc alatt a futárcégek listáját láthatjuk

Elegendő beírni a feladni kívánt küldeményünk alapvető paramétereit, azaz a hosszúságát, szélességét, magasságát és súlyát, továbbá bejelölnünk, hogy a csomag típusa boríték vagy doboz, majd kattintsunk a “Mutasd az ajánlatokat” gombra, és a rendszer máris kilistázza nekünk a szóba jöhető cégek is szolgáltatásaik listáját.

Minden európai országba, így Hollandiába is szállítanak a hazánkban is tevékenykedő legnagyobb nemzetközi vállalatok, úgymint a GLS, DPD és a TNT. Míg a GLS és DPD közúton, addig a TNT légiforgalmi szállításban jeleskedik, ezért nagyon rövid határidővel is tud vállalni szállítást, akár egy-két nap alatt is célba érhet csomagunk. Természetesen cserébe vállalnunk kell a magasabb költségtérítést.

A GLS és DPD alacsonyabb összegért, de kicsit hosszabb idő alatt teljesíti ugyanazt a szolgáltatást, természetesen ugyanazon a minőségen és Hollandia bármely szegletébe.

Éljünk a kedvezményekkel!

Ha a Csomagnet.hu oldalán adjuk fel rendelésünket, jóval kedvezőbb árakon juthatunk a csomagfeladás szolgáltatáshoz, mintha egyenként keresgélünk az adott futárcég oldalán. Ugyanis a Csomagnet.hu szerződéses kapcsolatban áll az összes, hazánkban fellelhető csomagküldő vállalattal, melynek következtében alacsonyabb árakon juthat hozzá mindenki az adott cég tevékenységi területeihez.

Másrészt azzal is tudunk spórolni időt és energiát, hogy nem kell órákat eltöltenünk az interneten bóklászva, hogy minden egyes oldalról összegyűjtsük az árakat, majd összehasonlítsuk, hogy melyik számunkra a legkedvezőbb. A Csomagnet.hu gyűjtőportállal minden szempontból csak nyerhetünk.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: