szerző:
hvg.hu
Tetszett a cikk?

A januári visszatérése óta egyre jobb hírek jönnek a magyar olimpiai bajnok úszóról

Milák Kristóf szerdán találkozott a korábbi edzőjével, Virth Balázzsal, akinek az irányításával 2022-ben a saját világcsúcsát megjavítva szerzett aranyérmet 200 méteres pillangóúszásban a budapesti világbajnokságon.

Bár a szakember és az olimpiai bajnok úszó hónapok óta nem dolgozott már együtt, a Magyar Nemzet értesülései szerint most megállapodtak abban, hogy Virth marad Milák edzője, az ő irányításával készül az úszó feltételezhetően a párizsi olimpiára.

A Telex úgy tudja, hogy Milák ott lesz a márciusi spanyolországi edzőtáborban, illetve az áprilisi országos bajnokságon is. Az, hogy a belgrádi Eb-n megmutatja-e magát június közepén, még talány. Most inkább a visszarázódáson van a hangsúly állítólag.

Arról már korábban beszámoltunk, hogy az olimpiai bajnok úszó januárban állt ismét edzésbe, és az ideiglenes edzője bizakodó volt a párizsi felkészülését illetően:

 

Végre igazán jó hírek érkeztek Milák Kristófról

Az olimpiai bajnok úszó januárban kezdte újra a vizes edzéseket. Milák beugró edzője azt mondja, ha így folytatja, nagy reményekkel utazhat Párizsba