DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

AFM: Kezdődik az F1-es szezon!

Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legfrissebb száma, benne a 2024-es F1-es szezon felvezetésével.

Az utóbbi években megszokott módon ezúttal is az F1-es szezon felvezetésével foglalkozik az Autósport és Formula Magazin évindító lapszáma. Minden pilóta, minden csapat, versenynaptár és annak érdekességei, a változások, újítások, statisztikák, jóslatok, és minden részlet megtalálható a februári AFM-ben, amivel beharangozható a 2024-es Formula-1-es idény.

008-009 - Hamilton-Ferrari-graf



Emellett természetesen kiemelten foglalkoztunk az utóbbi időszak legfontosabb sztorijaival, hiszen bőven szolgáltatott témát a száguldó cirkusz. Lewis Hamilton égszakadásként ható Ferrarihoz szerződése, Christian Horner kirobbanóban lévő botránya, és az Andretti egyre érdekesebben, szövevényesebben zajló története is külön oldalakat ért, de azt is összegeztük, hogy mit tapasztaltunk a februárban megnyitó bécsi F1-kiállításon.

018-019 - Horner-graf

Persze az F1-rajongók mellett másoknak is kedvezünk: részletesen összegeztük a Dakar eseményeit, a WRC aktuálisan legforróbb kérdését, előrekintettünk a küszöbön álló WEC-szezonrajtra, és felvezettük a MotoGP előttünk álló idényét is.

Keressétek magazinunkat az újságosoknál, előfizethető a Formula Webshopban is, illetve a laptapir.hu-n keresztül is olvasható, szintén előfizetés után.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: