Aukción kelhet el a Dallas sztárjának oregoni birtoka

Patrick Duffy, ingatlan, Oregon, ingatlanpiac, farm
Patrick Duffy oregoni farmja
Vágólapra másolva!
Aukción értékesítik a Délnyugat-Oregonban található Patrick Duffy színész tulajdonában lévő Rogue Valley-i farmot, aminek még előzetesen kikötött legalacsonyabb ára sincs. 
Vágólapra másolva!

A Dallas című televíziós sorozat Bobby Ewing-jának tulajdonában lévő farmra december 7-étől lehet licitálni, egészen december 14-ig. A több mint 300 hektáros birtokot a színész több mint harminc évig birtokolta.

Patrick Duffy oregoni farmja Forrás: Youtube

"Dél-Oregon erdőjében sétálva, a Rogue folyó partján egy fatörzsön ülve, egy régi gyümölcsösben nyílhegyeket találva, szarvasokat, őzeket, vadpulykákat látva, az akkori feleségemmel úgy éreztük, hogy ez a föld szinte beszél hozzánk, és így egyből otthon éreztük magunkat" - mesélte a színész.

Duffy és néhai felesége körülbelül 1,5 millió dollárért vásárolta meg a parcellát, amit a következő években további telkekkel bővítették. Tavaly már megpróbálták eladni, akkor 14 millió dollárt kértek volna érte, de eddig nem talált gazdára, ezért most az árverése mellett döntöttek, és remélik, hogy minimum ötmillió dollárért végre elkel.

Az összesen kilenc parcellából álló ingatlan egy kéthektáros tóval, két házzal - az egyikben művészeti galéria és medence is található -, két vendégházzal és két mérföldnyi folyóparttal rendelkezik.

Az Origo képes összeállítást készített a legendás Dallas sorozatról. A Dallas Bobbyja is felajánlást tett a Jónak lenni jó! kampányban.

Forrás:New York Post