DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 28. vasárnap
F1

Krack szerint elképesztően közel lesz idén a mezőny

Mike Krack, az Aston Martin csapatfőnökének elmondása szerint rendkívül szoros lesz az F1-es mezőny 2024-ben.

379 kör, 5412 km – az Aston Martin produktív előszezont tudhat maga mögött, a silverstone-i központú istálló csapatfőnöke elégedetten értékelte csapata eddigi teljesítményét, de folyamatosan fejlődniük kell majd a szezon során, hiszen meglátása szerint nagyon szoros lesz a verseny.

„Sikeres tesztidőszakot tudhatunk magunk mögött, a saját programunkra koncentráltunk. Végigmentünk a különböző rendszerek szokásos ellenőrzésén, illetve az egyes tesztelemek teljesítésén. Az AMR24 megbízhatóan futott, sikerült megértenünk az autó működését” – kezdte a mondadóját Mike Krack.



„Bizonyosságot nyertünk arról, hogy sikerült előrelépnünk a tél során – kulcsfontosságú területeken értünk el fejlődést. Hosszú szezonunk lesz, sok fejlesztési tervünk van még, amik közül jó néhány elég biztatónak tűnik.”

„Tiszteljük az ellenfeleinket, ez a teszt pedig megmutatta, hogy elképesztően közel van egymáshoz a mezőny 2024-ben, izgatottak vagyunk a továbbiakat illetően. Mindenki nagyon várja már, hogy versenyezzünk jövő hétvégén, ezzel egyidejűleg pedig szeretnék köszönetet mondani a pályán, illetve a AMRTC-ben dolgozó embereinknek, akik lehetővé tették, hogy teljesen felkészülve várjuk a szezon rajtját” – tette hozzá Krack.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: