Egy tévés újságíróval szorongatná meg a szegedi jobboldal Botka Lászlót

2024.02.24. 11:59
Hónapok óta köztudott, hogy a Fidesz–KDNP jelöltje egy kommunikációs szakember lesz Szegeden. Mihálffy Béla szegedi országgyűlési képviselő szombaton tette közzé hivatalosan a hírt saját Facebook-oldalán.

Mihálffy Béla, a Fidesz–KDNP szegedi országgyűlési képviselője osztotta meg Facebook-oldalán Fülöp László videós bejelentkezését, amelyben elmondta: elfogadta a Fidesz felkérését a polgármesterjelölti posztra.

Hónapok óta köztudott, hogy a Fidesz Fülöp László kommunikációs szakembert fogja jelölni polgármesterjelöltnek, ám ez csak most vált hivatalossá. Mihálffy Béla csupán annyit posztolt:

Hajrá, Laci!

A képviselő szerint pénteken este döntött a Fidesz és Fülöp László is, hogy a tévés fogja „vezetni a szegedi jobboldalt az önkormányzati választásokon polgármesterjelöltként.”

A körzeti televíziótól a CNN-ig 

Mihálffy Béla szerint a szegedi televíziós szakember régóta foglalkozik közélettel, és figyelemmel kíséri a jobboldal munkáját országosan is, és aktivistaként is elhivatottan támogatta a kormánypártok munkáját.

Újságírói körökben Fülöp László régóta ismert: Szegeden végezte tanulmányait, jogi diplomáját is itt szerezte. 1993 óta foglalkozik újságírással, kezdetben riporterként dolgozott a Magyar Televízió Szegedi Körzeti Stúdiójában. 2013-ig a Magyar Televízió szerkesztőjeként és műsorvezetőjeként dolgozott, de volt a CNN magyar nyelvű hírmagazinjának a műsorvezetője is.

Jelenleg kommunikációs tanácsadóként és egy cég kommunikációs vezetőjeként dolgozik.

Botka László ezúttal is az Összefogás Szegedért Egyesület színeiben újrázik már sokadjára a polgármesteri székért.