Baleset

Zebrán átkelő gyalogosokat gázolt el egy BMW-s Solymáron, keresik a rendőrök - sokkoló videó

A balesetet okozó jármű sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott.

2023.12.06 17:55ma.hu

A Budaörsi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán 13010/251762023 bűnügyi számon segítségnyújtás elmulasztása bűntettének gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Az ismeretlen sofőr WI-BE 989 német rendszámú BMW X6 típusú autójával közlekedett 2023. december 5-én 17 óra 46 perckor Solymár Rózsika úton. Egy kijelölt gyalogos-átkelőhelyhez ért, ahol két, az úttesten szabályosan átkelni szándékozó nőnek nem adta meg az elsőbbséget és elütötte őket, mindketten megsérültek.

A balesetet okozó jármű sofőrje megállás és segítségnyújtás nélkül továbbhajtott Budapest irányába. Kocsija bal oldala rongálódott, oldalsó tükre letört.

A rendőrök az autós mielőbbi azonosítása és elfogása miatt kérik az állampolgárok segítségét. Ha tudja ki lehetett a sofőr, személyazonosságával vagy a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 06/80-555-111 Telefontanú zöldszámán, vagy a 112 központi segélyhívón.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.