Botrány

"Te semmirekellő sz.rházi" - Tordai Bencének üzentek a Fradi-szurkolók

A Ferencváros drukkerei reagáltak Tordai Bence keddi parlamenti felszólalására, miszerint életfogytiglanra kellene ítélni a fociultrákat.

2024.03.04 11:10ma.hu

A Ferencváros-Kecskemét mérkőzésre kilátogató hazai drukkerek Tordai Bencének üzentek.

A Párbeszéd politikusa védelmébe vette Fekete-Győr Andrást, akit hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt egy év börtönbüntetésre ítéltek, két év próbaidőre felfüggesztve. A zöld-fehérek szurkolóinál azzal húzta ki a gyufát Tordai, hogy érvelése közben ezt mondta:

"Egy tüntetésen egy füstgyertyának az eldobása az bármilyen módon összehasonlítható lenne. (...) A maguk fociultráit egytől egyig életfogytiglanra kellene lecsukniuk, hogyha azt gondolják, hogy a pirotechnikai eszközök használata az egy ennyire veszélyes dolog."

Több sem kellett a ferencvárosi ultráknak, a KTE elleni bajnokin válaszoltak a politikusnak három kiírással. Az első félidőben felbukkanó molinókon az állt, hogy "Te semmirekellő szarházi! Nekünk életfogytig tartó szenvedély! Neked életfogytig tartó kínszenvedést!"

A mérkőzést egyébként 2-0-ra megnyerte az FTC, de egy meccsel kevesebbet játszva egy pontra van lemaradva a listavezető Paks mögött - írja a 24.hu.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.