Brutális gyilkosság a Jászságban - egy férfi 128-szor szúrta meg a feleségét

késelőn ember illusztráció
Illusztráció
Vágólapra másolva!
Egy veszekedés fajult el egy jászsági házaspár között, aminek következtében a férfi kegyetlenül meggyilkolta feleségét. A férfi több százszor megszúrta a nőt, mert a felesége nem akarta megölni őt. A férfi ezután elmenekült, csak később fogták el a rendőrök. 
Vágólapra másolva!

A jászsági házaspár nyugodt életet élt, azonban 2021 decemberében lakásukon összevesztek. Egész délelőtt veszekedtek. A férfi nem tudta elfogadni, hogy összeveszett a feleségével, ezért felkelt az ágyból és elővett egy a szobában tartott a konyhakést.

Ezután a feleségét megfenyegette, és azt követelte az asszonytól, hogy ölje meg őt vagy ő öli meg a nőt.

A nő elvette a férfitól a kést és a földre dobta, ekkor a férfi felvette a földön lévő kést és

128-szor megszúrta a feleségét.

A nő a helyszínen meghalt. Ezután a férfi a holttestet bezárta a szobába és elmenekült.

A férfi rokonai délután keresni kezdték a nőt. Elmentek a házaspár lakásához, ahol nem hallottak semmilyen mozgást, ezért felfeszítették az ajtót. Ekkor találták meg a kegyetlenül meggyilkolt nő holttestét.

A férfi ügyében szeptemberben elsőfokú ítélet született. A Szolnoki Törvényszék 14 év börtönbüntetésre ítélte a férfit. Az ügyészség súlyosbítást kért.

Korábban szintén egy veszekedés fajult el annyira, hogy a férj kést dobott a felesége hátába. Kunszentmiklóson is szurkálás lett a vége egy vitának.

Kiskundorozsmán két férfi veszekedését követően került elő a kés. Siófokon pedig féltékenység miatt szúrta meg ismerősét egy férfi.